Altanbygge i Knislinge

EDC AB drivs av Daniel Carlsson som har lång erfarenhet inom byggbranschen. Vi på EDC tillhandahåller ett brett utbud av professionell byggservice och hjälper gärna till med er vision. Är det kanske en totalentreprenad, köksrenovering, altan, uterum, tillbyggnad, carport, garage, ny fasad, nytt tak, kakel/klinker, platsbyggdbokhylla eller skjutgarderober med mera, vad ni än vill ha hjälp med så kolla med oss. Ni får en engagerad byggentreprenör som lyssnar på era önskemål för att förverkliga er vision.

EDC AB är rätt val för er som vill ha högsta möjliga kvalitet och ett vackert hantverk att njuta av i många år. För oss är det viktigt att ni ska känna er trygga i ert val av snickare och veta att vi finns här för att hjälpa till med er renovering eller ny byggnation. Tillsammans med skickliga underentreprenörer inom EL och VVS har vi stor kapacitet som totalentreprenör för att utföra det mesta ni önskar hjälp med. Dessutom kan ni känna er trygga med att ni får alla nödvändiga garantier.

Vi finns i Kristianstad

Med bas i Öllsjö utanför Kristianstad levererar vi byggtjänster med guldkant. Ni kan vara säkra på att vi sätter er och eran fastighet främst. En byggfirma med kärlek till yrket som är med er från början till slut, och som förverkligar er vision. Kontakta oss för en start på något nytt redan idag.

1

1

Drömmer du om en altan eller soldäck?

En klassisk altan är något som många drömmer om. Värdet på er bostad ökar och ni får en ny favoritplats på sommaren. EDC AB har lämnat över många vackra altanbyggen och har hantverket i ryggmärgen. Tillsammans kommer vi fram till vilken typ av altan och utförande just ni vill ha och hur den på bästa sätt harmoniserar med ert hem och er trädgård. Har ni någon idé om hur ni vill att er
nya altan eller soldäck ska se ut? Hör av er till oss, så hittar vi ett sätt för att förverkliga er vision.

För dig som söker byggtjänster med knivskarp kvalitet

Med vår långa erfarenhet av byggbranschen kan vi på nolltid särskilja bra kvalitet från mindre bra, och vi ger alltid 100% för att förverkliga er vision. Uppdaterad kompetens, ett genuint och personligt bemötande samt noggrannhet och planering – tillsammans utgör dessa faktorer vår framgångssaga. Renovering eller utbyggnad av sommarstugan, nya fönster, golvläggning, gjuta trappa eller betongbänkskivor. Vad kan vi göra för er?

1

1

Effektiva och prisvärda helhetslösningar

Vår hantverksskicklighet går inte att ta miste på. Höga ambitioner och en resursstark verksamhet garanterar lyckade resultat. Ni får en skräddarsydd helhetslösning där vi tillsammans kommer fram till åtgärder som bygglov, ritningar, material och allt annat som behövs för er vision. Vi anpassar såklart projektet efter era förutsättningar och önskemål. Vi hoppas att ni också vill bli en av alla nöjda kunder. Kontakta oss för en start på något nytt redan idag!

EDC finns också på Facebook och Instagram.